Home / architectuur / Uitbreiding houten huis van een studio genaamd Sauterelle, ontworpen door Wittman Estes

Uitbreiding houten huis van een studio genaamd Sauterelle, ontworpen door Wittman Estes

Uitbreiding houten huis van een studio genaamd Sauterelle, ontworpen door Wittman Estes

De uitbreiding van het houten huis door het bouwen van een studio genaamd Grasshopper en een tuin wordt gedaan door Wittman Estes. Dit is het onderwerp van dit artikel.

Wittman Estes, gevestigd in Seattle, wordt geleid door een team van twee gepassioneerde esthetica.

Ze zijn een man en een vrouw, die architect en tuinarchitect zijn. Dit prachtige team heeft de Grasshopper Studio, de Sauterelle-studio, ontworpen naast hun houten huis. Ze waren ook van plan om een ​​prachtige binnenplaats te maken.

Uitbreiding houten huis: de bouw van een studio en de realisatie van een binnenplaats voor het plezier van de eigenaren

Inderdaad, met behoud van de kleine lettertjes van een huis uit de jaren 1940, hebben ontwerpers een multifunctionele studio aan de achterkant toegevoegd. Hierdoor kon een binnenplaats worden gecreëerd met een centraal betegeld terras met een privéruimte gereserveerd voor maaltijden, amusement, ontspanning en alledaagse spelen. Groen en met name grote bomen garanderen de frisheid die nodig is om uren in de zomer door te brengen. Het is geen verrassing dat de eigenaren van plan zijn om een ​​tafel en stoelen te zetten om te genieten van het goede weer wanneer ze besluiten om uit eten te gaan.

Uitbreiding houten huis van een studio genaamd Sauterelle, ontworpen door Wittman Estes

De nieuwe constructie is gemaakt van hout en glas. Grote ramen in plaats van bakstenen muren zorgen voor een perfecte transparantie en zichtbaarheid om het contact met het buitenleven nooit te verliezen.

De mogelijkheid om het vuur in de kleine binnenplaats aan te steken, zorgt voor meer sfeer van gezelligheid. ‘S Avonds kun je zeker rond het vuur ontmoeten en leuke tijd doorbrengen.

Houten huis vergroten vanuit een Grasshopper-studio: hoe is het binnen?

We hebben de studio al van buitenaf geïntroduceerd. Hout en glas zijn de belangrijkste bouwmaterialen. Het interieur mag niet veel verschillen van het beeld dat men van het huis heeft van buitenaf. Inderdaad vinden we dezelfde houten lamellen die de ruimte op een functionele manier scheiden. Een houten lattenwand met schuifdeuren creëert de ruimte in de woonkamer. Achter deze schuifdeuren was, net als in een Amerikaanse kledingkast, alles opgeruimd voor doe-het-zelf-projecten.

Uitbreiding houten huis van een studio genaamd Sauterelle, ontworpen door Wittman Estes

Schuifdeuren, wanneer gesloten, zorgen ervoor dat u een opgeruimde en harmonieuze plek kunt bewaren. Wanneer schuifdeuren opengaan, opent zich een meer alledaagse sfeer voor de toeschouwer, de gast of de bewoner.

We plaatsen ook een doucheruimte. Dus wie uren in deze woonruimte doorbrengt, kan knutselen, werken en comfortabel leven.

De woonkamer is ingericht met veel stijl: een leren stoel, een bank ook in leder. Een bibliotheek veredelt het interieur. Het zachte, witte tapijt verzacht het.

Uitbreiding houten huis van een Grasshopper-studio: de warme sfeer!

De bestaande duidelijkheid in de nieuwe studio komt van de gigantische ramen die een belangrijke plaats innemen in de plaatsen gecreëerd met de uitbreiding van het houten huis. Met duidelijkheid, uitnodigende de warme sfeer. En met haar de wens om te werken, te leven en te creëren. Inderdaad, in deze studio, kunnen de eigenaren eindelijk beseffen wat ze waarschijnlijk niet in hun huis zouden kunnen doen. Vandaar het verlangen, de behoefte en de wens om hun huis uit te breiden. Als je je werkplek dicht bij huis hebt, die rust en sereniteit biedt, kan er niet zo’n ander puur geluk bestaan.

Uitbreiding houten huis van een studio genaamd Sauterelle, ontworpen door Wittman Estes

De studio kan ook gasten huisvesten. Ze zullen zich veel comfortabeler voelen dan in hetzelfde huis als dat van de gastheren. Zelfs als je je beste vriend uitnodigt, is het altijd beter om hem te verwelkomen terwijl je hem wat vrijheid en flexibiliteit geeft. Om iedereen te huisvesten, inclusief de eigenaar die daar verblijft om te werken, kan een studio niet van een plaats van dienstverlening worden beroofd. Toiletten, badkamers, etc. Wel, dat is allemaal goed. Je kunt zo’n comfort ter plekke vinden!

Wat de reden voor zo’n plek ook is, je moet altijd een plek hebben waar rust en vrijheid heersen. Zelfs als we ons niet realiseren dat we het onmiddellijk beschikbaar moeten hebben, zullen we het voelen wanneer het zover is. Wanneer iemand zo’n plaats tot zijn beschikking heeft, behoeften die nooit hebben bestaan ​​tot dit precieze moment is geboren. Dan kunnen we niet meer zonder.

Uitbreiding houten huis van een studio genaamd Sauterelle, ontworpen door Wittman Estes

Het vergroten van het houten huis van een Grasshopper-studio of het realiseren van een persoonlijk en professioneel project

De studio die de uitbreiding van het houten huis ontwikkelt, heeft alles wat je nodig hebt. Het is een habitat op zich. Een klein appartement dat de eigenaren uitnodigt om buitenshuis te werken terwijl ze thuis blijven. Deze microkosmos heeft alles samengebracht. De wens van ieder mens om zijn eigen kleine constellatie te creëren waar hij kan leven, werken en een goede tijd in de natuur hebben, is blijkbaar haalbaar. Het is niet alleen haalbaar maar ook geregisseerd door Wittman Estes.

Uitbreiding houten huis van een studio genaamd Sauterelle, ontworpen door Wittman Estes

Een rijk groen omringt de studio. Begraven in allerlei soorten planten, laat het appartement ons dromen. Er is, zoals al is opgemerkt en niet is gestopt met herhalen, alles wat nodig is. Een garage om zijn auto te parkeren is daar. Het is niets meer dan een dak van een paviljoen dat zich uitstrekt om een ​​schuilplaats te vormen voor de geparkeerde auto. Vlak naast de garage staat een buitenatelier met trots geïnstalleerd. De doe-het-zelver die er uren of dagen zal doorbrengen, zal het geluk dat hij heeft waarderen. Het is onmogelijk dat het anders is. We hebben tenslotte echt aan alles gedacht.

Uitbreiding houten huis van een studio genaamd Sauterelle, ontworpen door Wittman Estes

Eindelijk, maar zonder dat dit punt wordt aangepakt, is minder belangrijk dan enig ander tot nu toe, kinderen die de studio Sauterelle zullen betreden om te spelen. Of gewoon om er overheen te gaan en een grote vreugde te ervaren om het te hebben gedaan, terwijl je steeds dezelfde route herhaalt.

Inderdaad, de vreugde voor kinderen om te rennen en plezier te hebben in hun eigen huis, uitgebreid of gerenoveerd, kan alleen immens zijn. De variëteit die hun ouders aan hen geven is niet verwaarloosbaar. Geluk van de opkomende diversiteit in games en nieuwe cursussen zal zich snel en langdurig voelen.

Uitbreiding houten huis van een studio genaamd Sauterelle, ontworpen door Wittman Estes

Vergrote houten huis door een ontwerpstudio ondertekend Wittman Estes: de laatste opmerking is positief

Het eindcijfer is duidelijk positief maar laten we niet vergeten dat de bouwplaats het toestond. Dankzij het bouwveld en de status die dit land heeft, heeft het architectenbureau het werk perfect gedaan. Voordat een dergelijk project wordt gestart, moet elke landeigenaar ervoor zorgen dat dergelijk werk echt haalbaar is. Men moet nooit de procedurele vooringenomenheid onderschatten die men moet doorstaan ​​voordat men de architecten vraagt ​​en vraagt ​​om hun werk te perfectioneren. Het is aan iedereen om alles te leren voordat hij een dergelijk avontuur riskeert. En dit om twee redenen!

Uitbreiding houten huis van een studio genaamd Sauterelle, ontworpen door Wittman Estes

De eerste reden om tijd te besteden aan een dergelijk bouwproject is om niet te verwachten te wachten totdat het op zijn plaats komt wanneer de status van het land dat niet toelaat. Ten tweede zou het behoorlijk teleurstellend zijn om niet te kunnen profiteren van de verwachte resultaten vanwege het ontbreken van een mogelijkheid om een ​​dergelijk project uit te voeren.

Fotografie door Nic Lehoux. Architectuur: Wittman Estes (Matt Wittman en Jody Estes). Constructie: Greg Winger Construction, Western Sound Beton Works.

Uitbreiding houten huis van een studio genaamd Sauterelle, ontworpen door Wittman Estes

Geplaatst door Sabine Monier in


Uitbreiding houten huis van een studio genaamd Sauterelle, ontworpen door Wittman Estes

About design

Check Also

California House Off-Grid Guest House door Anacapa en Willson Design

Dan Weber van de Anacapa Design Studio en Steve Willson van Willson Design voltooiden het …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *