Home / Bruiloft decor / Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!
Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Wat is een bruiloftsboom, hoe en waarom maak je er een op je speciale dag? In deze speciale map vindt u essentiële informatie over dit soort feestaccessoires en suggesties voor de realisatie en aanpassing ervan.

Ontdek ze snel, hieronder!

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

De trouwboom is een leuk alternatief voor het gastenboek dat vaak wordt gemaakt voor zijn feestdag . Om zijn rol te begrijpen, moet je enkele details weten over de functie van het gastenboek voor het huwelijk. De laatste is een soort lege notitieboek, ingericht volgens de wensen van het paar. Het kan door het paar zelf of door een familielid (vriend, familielid, getuigen) worden gedaan. Er zijn ook kant-en-klare gouden boeken die je in een kantoorboekhandel kunt kopen of online kunt bestellen.

Gastenboek of trouwerij voor zijn speciale dag?

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Het bruilofts gastenboek is erop gericht om uw gasten een paar woorden te laten, om hun wensen of indrukken van de feestdag te delen. Dit is een leuke oplossing voor koppels die graag een souvenir van al hun gasten willen houden. En dan is het ook een manier om de ervaring van elk van hun vrienden te leren kennen. Omdat, zoals we weten, getrouwde stellen zelden de gelegenheid hebben om uitgebreid te praten met iedereen die aanwezig is op hun feest.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Dit zijn de kenmerken en voordelen van het bruiloftsgastenboek. Tegenwoordig geven veel stellen dit accessoire echter op en besluiten het te vervangen door een boom met de afdrukken van hun gasten. Dit kan worden verklaard door het feit dat de vrouwen meestal een souvenir willen hebben dat ze elke dag in huis kunnen houden en zien. Een boek biedt gasten de mogelijkheid om hun emoties te delen, maar het wordt vaak opgeslagen in een kast.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Dit is helemaal niet het geval met de huwelijksboom. Het wordt als eerste ‘getekend’ door iedereen die is uitgenodigd voor het feest.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Daarna, als het paar is teruggekeerd van hun huwelijksreis, verandert het in een muurdecoratie-object in hun ouderlijk huis.

Wat is een trouwboom en wat zijn de opties voor paren die er een willen maken?

De huwelijksboom is in wezen een ontwerp gemaakt of afgedrukt op een vel papier of een ander medium. Het wordt bij de ingang van de feestzaal of in een van de hoeken geplaatst en wordt gevuld door elke gast die wordt gevraagd zijn vingerafdruk te laten. De laatste is meestal bevestigd aan de kruin van de boom en imiteert zo het uiterlijk van een blad.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Persoonlijke handtekeningen worden achtergelaten op het papier met behulp van een afdrukinkt. De kleur van de boom moet van tevoren worden gekozen door de persoon die zorgt voor de vervaardiging van de boom (de getrouwde, een familielid, een bruidsmeisje …).

Personaliseer je boom met bruiloft vingerafdrukken

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Naast een mooie herinnering aan uw feestdag, biedt de trouwboom veel aanpassingsmogelijkheden. U hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende kleuren, stijlen en materialen voor de vervaardiging van een dergelijk accessoire.

Hoe u uw trouwboom kunt aanpassen door met kleuren te spelen

Wat kleuren betreft, kunnen we kiezen voor het kleurenassortiment dat ons het meest verleidt. Dit is om te coördineren met het algemene thema van het feest of met een accent van de decoratie.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Bovendien is het ook mogelijk om in te zetten op een palet van tonen die overeenkomen met die van de interieurdecoratie van het ouderlijk huis. Denk in het bijzonder aan de ruimte van uw huis, waar u verwacht dat u uw bruiloftsboom tentoonstelt en kijk wat de beste kleuren zijn voor die kamer van uw huis.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Hoewel de boom zelf meestal in zwarte tinten is geverfd, kunnen vingerafdrukken in één tint of in drie of vier verschillende tinten worden gemaakt.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Hierboven een voorbeeld van een driekleurige trouwboom: zwart, roze en paars. De zwarte kleur wordt gebruikt voor het tekenen van de boom en voor de inscriptie met de namen van de bruid en de datum van het feest. De gasten lieten hun vingerafdrukken met pasteltinten achter. Ze dachten er zelfs over een paar aanrakingen aan de voet van de boom te maken, alsof sommige bladeren van zijn kruin waren gevallen.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Kleuren zijn slechts een van de vele aanpassingsopties. Laten we een tweede originele optie nemen: gebruik originele media voor zijn feestboom!

Welke originele media kan ik gebruiken om mijn vingerafdrukaccessoire te personaliseren?

Trouwbomen worden meestal op een vel papier gemaakt. De romp en takken worden vaak direct op het witte oppervlak getekend dat gasten worden gevraagd om te versieren met verschillende schilderijen.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Hoewel papier een klassiek en gemakkelijk te gebruiken medium is, is het verre van de enige ondersteuning die beschikbaar is voor een bruiloftsboom. In feite is het heel goed mogelijk om zo’n feestaccessoire te maken met een ondersteunend canvas of hout.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Het canvas is een uitstekende oplossing voor degenen die hun boom graag op de muur van hun huis willen laten zien. Chiquer en eleganter dan een eenvoudig blad, leent het canvas zich nu voor een indruk van beelden. Je kunt de afdruk van een boomstructuur op canvas van tevoren bestellen en je vrienden vragen om hun vingerafdrukken erop achter te laten.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Als je een vriend hebt die goed in schilderen is, vraag hem om een ​​met de hand gemaakte boom op canvas te maken! Het zou een origineel geschenk zijn voor uw feest en een uniek decor voor uw huis.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

En hier is een idee dat diegenen zal verleiden die van de natuurlijke decoratie houden: gebruik houten planken als ondersteuning voor zijn boomopdrukken van het huwelijk! Als u besluit om op deze optie te wedden, kiest u lichte kleuren zoals wit en geel. Ze geven een betere weergave, vooral op platen met donkere tinten.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Eindelijk, derde interessante optie in termen van ondersteuning: een bord met wanddecoratie . Klein en romantisch, het porseleinen bord is een uitstekende aanvulling op een bruiloft met een romantisch of landelijk thema. Na uw feestelijke dag wordt het een decoratief accent om op uw keuken- of eetkamerwand te hangen!

Waarom een ​​boom met huwelijksafdrukken?

Tot nu toe hebben we alleen gesproken over boomvormige huwelijksafdrukken. En hoewel deze vorm klassiek en erg populair is, kan deze worden vervangen door verschillende andere afbeeldingen. Dit is ons derde idee van personalisatie voor zo’n schilderij.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Waarom zou je het beeld van een boom kiezen voor zijn bedrukt gastenboek? Omdat de boom een ​​symbool is van een lange levensduur en weerstand tegen de uitdagingen van het leven. Het is ook een manier om het groeiende gezin te vertegenwoordigen als de kroon van een boom. Het is immers geen toeval dat we van een stamboom spreken!

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Welke oplossingen voor degenen die niet al deze klassieke metaforen willen herhalen? Nou, wees gerust, ze zijn erg talrijk. Ze worden in de volgende sectie onderzocht.

Welke alternatieven voor een boomvormig ontwerp?

Zoals we al zeiden, is de boom een ​​symbool van liefde en familie. Het zal een beroep doen op stellen die houden van klassieke en elegante tradities en decoraties. Wat betreft degenen die aangetrokken worden door het idee van vingerafdrukken van handtekeningen, maar niet klaar zijn om voor een boom te kiezen, volgen hier enkele leuke oplossingen:

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Het beeld van de auto met ballonnen is geïnspireerd op de traditie dat de bruid en bruidegom de vieringen met een speciaal versierde auto verlaten. Gehouden door draden, vervangen de ballonnen de kroon van de boom en laten uw geliefden hun vingerafdrukken achter.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Natuurlijk is elk koppel vrij om het model van de auto, de kleuren en de accenten van decoratie te kiezen. Fotoversie en vintage model, geanimeerde serie-type en leuke kleuren, foto van je echte auto, het is aan jou!

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Het beeld van de pauw wordt ook aangeboden aan diegenen die een alternatief zoeken voor de klassieke bruiloftsbeelden. De schoonheid van de pauw en zijn verenkleed is een van de verklaringen voor de populariteit van de tekeningen van deze vogel.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Trouwens, de pauw wordt algemeen beschouwd als een koninklijk dier. In het verleden werd deze vogel zelfs beschouwd als een symbool van de godin Juno, de metgezel van Jupiter, die de voorbeeldige vrouw belichaamde.

Sommige personalisatie-ideeën rond de bruid en bruidegom

Naast deze opties is er een hele reeks modellen van gastenboeken met inprentingshuwelijk die rond het paar in de schijnwerpers staan. Hier zijn enkele voorbeelden:

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

De bruid is in het centrum van elke dag het vieren van de liefde van een paar. Dat is waarom zijn prestaties ook een originele huwelijksboom kunnen inspireren. In dit geval verandert haar jurk in een lege ruimte waarop de gasten hun handtekeningen aanbrengen.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Kies anders voor een afbeelding die beide grooms voorstelt. Hierboven een voorbeeld van dit type boom met een tekening van het paar dat onder een tak kust. Zijn maagdelijke bladeren staan ​​klaar om de vingerafdrukken van de gasten te verwelkomen.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Hier is nog een leuk idee dat het thema van het paar opneemt. Het vervangt tezelfdertijd takken met lantaarns boven de hoofden van de bruid en bruidegom.

Originele bruiloft vingerafdruk bomen geïnspireerd door de gemeenschappelijke passies van paren

Veel moderne paren delen gemeenschappelijke passies. Een sport, een hobby, liefde voor dieren … inspireer jezelf voor je gastenboek in de vorm van vingerafdrukken!

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Op de foto hierboven een voorbeeld van deze optie met een fiets versierd met veelkleurige ballonnen. Leuk idee voor de speciale dag van een stel dat van wandelen in de natuur houdt!

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Je gemeenschappelijke passie is koken en culinaire experimenten? Plaats het met een glasboek met goudstempel!

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Liefdesbrief en klassieke boeken, heb je dezelfde mening over de beste roman ter wereld? Maak er een thema van voor uw trouwprint!

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Wat creatieve koppels betreft, zullen ze waarschijnlijk besluiten hun eigen trouwboom te tekenen. In dit geval kunnen ze alle details van hun partijaccessoire kiezen, te beginnen met het thema en de nuances die moeten worden gebruikt.

Hoe een trouwerij te maken?

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Maar maak je geen zorgen, je hoeft geen groot artiest te zijn om je bruiloftsboom te maken. Het volgende gedeelte biedt eenvoudige manieren om zo’n accessoire voor uw feest te maken.

Om een ​​bruiloft-impressiekaart te maken, wat zijn de opties?

En om dit bestand zo compleet mogelijk te maken, raden we u ook aan om de afdrukken van uw gasten te verzamelen.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Het maken van een bruiloftstempel is een relatief eenvoudige taak. Als je wilt tekenen, schetsen de stam en takken met een potlood. Als u tevreden bent met de resultaten, sla dan een tweede keer door met een zwarte inktpen. Laten drogen voordat de boom op de dag van de ceremonie wordt blootgesteld.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Zo’n bruiloft DIY-decokaart is een goedkope en creatieve oplossing. De persoon die voor de fabricage zorgt, kan allerlei interessante elementen toevoegen …

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Ben je niet zo goed in tekenen of heb je niet veel tijd voor je feest? Dus gok op de tweede optie: de vingerafdrukboom downloaden en afdrukken. Bekijk een van de vele websites die gratis sjablonen aanbieden om op uw computer op te slaan. Selecteer degene die je leuk vindt en download het bestand. Druk de tijd daarna af op papier of op een foto canvas.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Hier is een voorbeeld van een maagdelijke printboom. U kunt dit soort sjablonen gebruiken zoals het is of ze verder aanpassen. Om dit te doen, voegt u de namen van de bruid en bruidegom en de datum van het feest met de hand of met de juiste software toe.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Dit lijkt voor de hand te liggen, maar laten we het toch allemaal specificeren: een maagdelijke gedrukte boom, ongeacht of deze zelfgemaakt of gedrukt is, moet zonder de bladeren worden getekend. Deze zullen later worden toegevoegd en zullen de vorm aannemen van vingerafdrukken van je vrienden en familieleden.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Neem voor de namen van de gasten de oplossing aan die het meest geschikt lijkt. Laat ze hun naam opschrijven of doe het zelf van tevoren!

Je zou ook een boom op een houten standaard kunnen maken!

Hierboven hadden we het over de verschillende media die kunnen worden gebruikt voor zijn vingerafdrukbord. Hier is een kleine uitleg over het maken van een boom op houten planken.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Bevestig om te beginnen het beeld van uw keuze op de houten steun, met nadruk op lichte kleuren. Voeg vervolgens enkele decoratieve details toe (zoals de vogels op de afbeelding hierboven). Vergeet niet de namen van de bruid en de datum van het feest onderaan de tafel te noteren. Laat het drogen voordat je je vrienden vraagt ​​om met hun vingers te tekenen!

Waar kunt u uw lege afdrukbord plaatsen en hoe u uw dierbaren kunt uitnodigen om het in te vullen?

Na deze suggesties over hoe uw huwelijksboek eruit zal zien, laten we het een beetje hebben over hoe u het op uw feest kunt laten zien.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Er is geen vuistregel met betrekking tot de ruimte die is toegewezen aan de vingerafdrukkaart. Laat je leiden door de praktijk en de organisatie die je overweegt.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Plaats uw bruiloftsboom bij de ingang van de ceremoniële hal. Vraag dan aan iedereen om het te ondertekenen voordat het gaat eten. Of kies een hoek in de kamer en geef met een klein, onopvallend teken aan welk gebied wordt ingenomen door uw vingerafdrukbord.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Houd er rekening mee dat niet al uw gasten bekend zijn met de procedure! Oudere mensen zullen waarschijnlijk een beetje uitleg nodig hebben. Vraag, indien mogelijk, een vriend om bij de boom te blijven om diegenen te helpen die een beetje verloren lijken.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Selecteer vóór de dag van uw vakantie de kleuren die u op de kroon van uw bruiloftsboom zou willen zien. Verkrijg afdrukinkt uit de gekozen kleuren.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Om het comfort van uw gasten te garanderen, plant u een tafel waarop u alle benodigde instrumenten zult plaatsen. De boom zal het centrum van dit geïmproviseerde werkplan innemen.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Om hem heen bewaar je inkten, pennen, doekjes, zodat je gemakkelijk inktvlekken van zijn vingers kunt verwijderen. Vergeet ook niet om een ​​bordje met instructies achter te laten. Hierdoor kunnen uw geliefden uw trouwboom ondertekenen, zelfs als de leidinggevende hen voor een moment wegleidt.

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Tot slot, om uw geheugen nog mooier te maken, aarzel dan niet om uw gasten te vragen hun naam boven hun vingerafdrukken te schrijven. Op deze manier zul je plezier hebben om de voetafdruk van elk van je dierbaren te identificeren!

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

De vingerafdrukboom is niet alleen voor bruiloften!

En als het idee van een dergelijk schilderij u verleidt, wilt u misschien ook de suggesties op de afbeeldingen hieronder. Raak geïnspireerd om soortgelijke bomen te maken voor een verjaardag, doop, babydouche of kerstfeest!

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

Geplaatst door Claire Deschamps in


Ik wil een trouwboom voor mijn speciale dag!

About design

Check Also

Een onvergetelijke bruiloft: om zo'n bruiloft te vieren, hoe te vieren?

Een onvergetelijke bruiloft … is dit standaard een onvergetelijke gebeurtenis? Ja, maar toch! Om alles …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *